Utrustning för dig som ryttare

Oavsett om du har en egen häst eller om du är medryttare så behöver du rätt utrustning när du är i stallet. Säkerheten är självklart det första du ska tänka på. Förutom det så vill du hålla dig varm och känna dig bekväm. Då kan du kan ägna hästen hela din uppmärksamhet.

Gör dig redo för hösten

Nu när hösten är här har kanske din häst kommit in i stallet eller tillbaka till lösdriften efter sommarbetet. Ni är redo för vardag och träning igen! För dig som tränar hoppning eller dressyr gäller det att kolla av hästens form och utforma ett träningsprogram. För dig som gillar skogsturer är långa skrittrundor och klättring i backar en bra start. Har du en unghäst är det hantering som är i fokus och även vänja hästen vid utrustning och kanske påbörja tömkörning. Oavsett inriktning är det viktigt att ni båda har rätt utrustning som passar det ni vill göra.

Personlig touch på dina ridkläder

Vill du känna dig extra fin på träningen eller i stallet? Då passar det perfekt att kunna designa hästens vojlock eller en snygg höstjacka. Brodera in hästens namn och välj din egen design. Du kan även ha en logga från din förening ute på tävlingsbanorna.